Print selv din makeup med ny 3D printer fra Mink

Tænk hvis du sad og så en makeuptutorial på youtube, forelskede dig i en bestemt farve øjenskygge og i stedet for at du skulle fare rundt i 100 forskellige butikker for at finde din nye craving så kunne du selv lave den. Endda uden så meget som at rejse dig fra din stol. Det lyder måske langt ude, men faktisk er den ultimative beautygadget allerede udviklet. Du vil inden længe kunne spotte en farve på nettet og ved hjælp af et par enkelte klik printe din nye øjenskygge/læbestift/foundation ud.

Se videoen nedenfor, hvor skaberen af Mink viser og fortæller om hendes revolutionerende opfindelse.

Jeg synes personligt det er en sindssygt god ide, særligt fordi man ville kunne sidde derhjemme og finde den perfekte foundation i stedet for at skulle rende makeupløs rundt i diverse butikker. Tror dog næppe jeg ville holde op med at shoppe mine yndlings brands og prøve nye ting af, men hvis man nu liiiiige manglede en meget specifik farve øjenskygge er det jo en fantastisk smart sag at have stående.

Ville du investere i en 3D printer og skippe forretningerne?