Smuk festival med 8 produkter

Allerede i går begyndte folk at lægge sig i kø for at komme ind på årets Roskilde Festival, men med kun 4 uger til termin har jeg valgt kun at være tilstede torsdag (Outkast og Rolling Stones, hvem kan modstå det tilbud?). Synes dog ikke i skulle snydes for min fantastiske festival-beauty-pakkeliste af den grund, så her er mine otte musthaves til en smuk, men meget nem og tidsbesparende festival:

Rene hænder
På min første Roskilde fandt jeg hurtigt ud af at spritten på toiletterne løber tør allerede i opvarmningsdagene, så derfor er det en absolut nødvendighed at have sin egen med i tasken. Den desinficerende gel fra Pureberg har været min favorit længe da det er den eneste som ikke virker udtørrende og faktisk plejer huden samtidig med den fjerner bakterier.

Lækre læber
Når musikken spiller og øllene bliver drukket glemmer man at tjekke sin makeup og derfor SKAL festival-makeup kunne holde hele dagen/aftenen uden at skulle friskes op. Jeg er forvejen stor fan af MACs matte læbestifter på grund af deres laaaaange holdbarhed og jeg elsker dem kun endnu højere i Roskilde-dagene.

Frække fingre
Personligt gider jeg ikke rigtig bruge tid på neglelak imens jeg er på festival, men jeg gider heller ikke have grim lak efter et par dage så derfor er en Vinylux-lakering som har en holdbarhed på 7 dage en rigtig god løsning. Jeg anbefaler at tage et kig på deres flotte sommerkollektion Paradise.

Friske øjne
Det er ikke meget skønhedssøvn man kan skrabe sammen på en festival, men med de rette remedier kan man sagtens se frisk ud alligevel – jeg bruger selv Bobbi Browns Corrector som har orange undertoner der neutraliserer mørke rander under øjnene.

Nul panda-øjne
Der er jo altid en risiko for regn på Roskilde og derfor er det nødvendigt med en yderst holdbar mascara. Med mascaraen fra Blinc kan du feste i regnen hele dagen lang uden at hele herligheden løber syd på og alligevel kan den fjernes let med vand – smart med smart på.

Sunde kinder
Benefit laver fire forskellige tints som kan bruges på kinder, læber og hvor man ellers skulle få lyst til at friske op med lidt farve og udover at de er nemme at bruge, er de også dejligt pladsbesparende.

Rent hår uden bad
Tørshampoo er en rigtig god måde at friske frisuren op på uden at skulle i bad (hvilket jo sker lidt sjældnere på Roskilde end derhjemme) og jeg er blevet ret glad for Tropical udgaven fra Batiste som du kan finde her i en taskevenlig mini-version til kun 19 kroner.

Rens ansigt
Huden skal stadig renses selvom vi holder “frikvarter” fra hverdagen, men ingen gider at have 7 forskellige plejeprodukter med (som alligevel ikke bliver brugt) og derfor er Biodermas rensevand en glimrende løsning. Et skvæt på et par vatrondeller og makeup, skidt og tisstøv er væk på 2 minutter.

Håber i kan bruge mine tips og så må i have en rigtig god festival.