Sommerferie og nyheder

En farlig cocktail af sommervejr, graviditetstræthed og en 3 årig med tre ugers ferie som skulle underholdes har givet lidt stille stunder her på bloggen. Det er dog ikke de eneste grunde til at jeg ikke har fået skrevet så meget, faktisk er der en langt mere spændende årsag til mit fravær. I skrivende stund sidder min Hertug nemlig og laver en helt ny blog til mig – eller i virkeligheden er det jo til dig. Jeg er blevet godt gammeldags træt af den nuværende og synes der skulle ske noget nyt. Udover et nyt design vil der også komme nogle nye og sjove features, men dem vil jeg ikke røbe så meget om endnu.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om den nye blog (og en masse andre spændende skønhedssager) så tilmeld dig mit Beautybrev, hvor jeg vil afsløre lidt flere detajler så snart vi nærmer os lanceringen af det nye EvaK site.

God solskins mandag til jer alle.

 

  1. Annette

    Uh det lyder spændende!;)) go sommer fortsat.

    Svar