30, træt og tør

1. OCC Lip Tar i Technopagan og Vain // 2. Wilfa Slowjuicer // 3. Lime Crime Velvetine i Pink og Black // 4. Tromborg Aroma Therapy Body Lotion // 5. Diptyque La Redoute Scented Candle // 6. REN Flash Rinse 1 Minute Facial

I dag fylder jeg 30 og det er jeg egentlig okay med. Nok mest fordi jeg er så hjernelammende træt at jeg faktisk lidt havde glemt det var min fødselsdag. Mine fødselsdagsønsker bærer også præg af at mit energiniveau er faretruende lavt. Jeg håber dog at juiceren fra Wilfa (som jeg så hos Kia) kan sørge for at jeg får et godt vitaminboost på den nemme og lækre måde, at Tromborgs Body Lotion, den nye maske fra REN og serummet fra Codage kan give min tørre, kedelige hud et spark bag i og at de vilde læbefarver fra OCC og Lime Crime kan aflede opmærksomheden fra mine mørke rander. Lyset er mest bare for hyggens og pænhedens skyld.

 1. Annette

  Tillykke!:-))

  Svar
 2. rijaH

  HEY VÅGN OP :P

  Tillykke med fødselsdagen sødeste Eva, håber dine drenge og lille pige har forkælet dig <3

  Svar