Clarisonic ARIA (førstehåndsindtryk)

I sidste uge var jeg inviteret til et fint event for lanceringen af den nye Clarisonic ARIA sammen med en masse andre skønne bloggere, det var hyggeligt og sjovt som altid. Det var rart at få en masse information omkring hvordan Clarisonic’en virker og hvorfor man bør bruge den, for faktisk har jeg overvejet at investere i en siden jeg var i New York for et par år siden. Vi fik mulighed for at lege med de forskellige typer ansigtsbørster, men var også så heldige at få et eksemplar af den nye ARIA med hjem og den har jeg selvfølgelig prøvet af. Synes endnu ikke jeg har brugt den nok til at komme med min endelige anmeldelse, så her kommer først en video hvor jeg prøver min Clarisonic for allerførste gang.

Hop iøvrigt ind på min Instagram (@evaklenzkitenge) hvis du vil vide hvordan du kan vinde din egen ARIA her i løbet af september ;)

 1. Mette

  Altså. Hvor er du bare skøn i videoen. Det er herligt at få sat stemme og bevægelse på dig, når man har fulgt dig på IG og bloggen i et stykke tid ;-) Er pjattet med udtrykket “dobbelt tids person” :D

  Knus Mette

  Svar
  • EvaK

   Hvor er du sød :) Ja, når mann laver meget spontane videoer kommer der ofte nogle lidt finurlige udtryk med :D

   Svar