Dagens lak // Sort, grå og glimmer

Forleden fik jeg en masse L’Oréal Color Riche lakker ind af døren, hvilket var meget belejligt eftersom min manicure trængte til at blive frisket op. Jeg kunne ikke helt bestemme mig for hvad jeg skulle prøve først så jeg endte med at kombinere to af dem med 4 In The Morning fra OPIs første Gwen Stefani kollektion.

opi_loreal_grey_manicure_3

opi_loreal_grey_manicure_2

Der kommer et separat indlæg med swatches af alle L’Oréal lakkerne så snart jeg har haft tid til at prøve dem.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.