Det nye EvaK.dk

Så kom dagen endelig hvor min skønne nye blog kom i luften. Det startede så godt nok lige ud med nogle dumme servere som ikke lige var klar på min store dag, men nu er det hele godt igen :)

Noget af det som er nyt her på EvaK.dk sker oppe i menuen. Der er Om Mig-siden, hvor du blandt andet kan læse lidt sjove ting om mig, samt lidt om hvad jeg foretager mig på diverse sociale medier. Der er også masser af god læsning i det nye menupunkt ‘Must-reads’, hvor jeg har samlet nogle af mine mest nyttige indlæg så du ikke behøver fræse bloggen tynd efter dem.

Det har været vigtigt for mig at gøre hele læseoplevelsen bedre her på siden og det synes jeg i den grad min kære mand har præsteret at gøre – tak skat, jeg er pjattet med dit geniale stykke arbejde.

Håber i vil tage jer tid til at kigge lidt omkring på denne regnfulde søndag og så vil jeg løbende give jer besked når nogle af de andre nye features kommer på.

Kærlig hilsen
Eva

4 kommentarer til Det nye EvaK.dk

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.
  1. rijaH

    Han har fandme gjort et røvgodt job! Gi ham en kæmpe hi-five! ;D

    Svar
  2. Ruth

    Den er blevet så flot!! ((-:

    Svar