Essie Dress To Kilt kollektion (efterår 2014)

ef2

I dag er det officielt efterår og hvilken bedre måde at skyde det i gang på end at tage et kig på noget Essie? Kollektionen Dress To Kilt indeholder alle de farver man bør eje for at komme sikkert i gennem vinterhalvåret (rød, blå og neutrale nuancer) – altså gode og klassiske farver som kan hives frem igen og igen. Den lægger dog også op til noget nail art. Glæder mig for eksempel til at lave en flot gradient med Take It Outside, Fall In Line og The Perfect Cover Up.
Alle farver har et cremet, glossy finish og er swatchet med to lag og ingen top coat.

Fall In Line (støvet grøn med creme finish)
ef18

ef19

ef20

Partner In Crime (mørkebrun med creme finish)
ef15

ef16

ef17

The Perfect Cover Up (mørk petroleum med creme finish)
ef12

ef13

ef14

Dress To Kilt (dyb rød med creme finish)
ef3

ef4

ef5

Take It Outside (lysegrå med creme finish)
ef6

ef7

ef8

Style Cartel (mørk marineblå med creme finish)
ef9

ef10

ef11

 

Jeg fik en lidt deja vu da jeg swatchede lakkerne, for det viste sig at Dress To Kilt og Fall In Line er tæt på identiske med Size Matters og School Of Hard Rocks fra Essies Cocktail Bling kollektion (vinter 2011). Det gjorde mig dog ikke noget eftersom de er to af mine all time favoritter og jeg har flere gange været ked af de var limited editions. Alle seks farver havde perfekt konsistens (hvor ofte sker det lige?) og er virkelig godt pigmenterede. Med lidt god vilje vil jeg tro alle lakkerne kan dække ved et enkelt lag – ja, selv den lyse Take It Outside.

Favoritter: Fall In Line, Style Cartel og Take It Outside

Essies efterårskollektion Dress To Kilt rammer butikkerne i uge 40 og koster 99,95 kroner stykket

 1. Annette

  Hvordan er penslen? Jeg er jo blevet godt forvendt med YSL og Diors brede og sååååå nemme pensler. The perfect coverup og Partner in crime ska vist tjekkes;)

  Svar
  • EvaK

   Jeg synes deres pensler er gode. Engang var de meget tynde (og faktisk ret dårlige), men nu er de dejligt brede og nemme at arbejde med – de er dog ikke helt ligeså brede og fyldige som Diors :)

   Svar