L’Oréal Color Riche Dark Sides Of Grey

I stedet for at lege med diverse farver, har de nye Color Riche lakker fra L’Oréal valgt at køre et gråt tema og give den gas med forskellige teksturer. Der er både Wax Effect, Metallic Effect, Granite Effect, Spiky Effect og Latex Effect, hvilket lugter lidt af fræk fetish (er vi stadig på den der 50 Shades Of Grey bølge?). I pressemeddelelsen var der også lidt inspiration til hvordan man kan lave nailart ved at mikse de forskellige finishes og det ser vældig interessant ud – det glæder jeg mig til at afprøve.

Alle lakker er på 5 ml og har en bred, flad afrundet pensel. På billederne har jeg to lag lak på og ingen top coat.

885 Aux Chandelles (meget lys grå)
loreal_aux_chandelles

893 Secret Wish (gråsort med shimmer)
loreal_secret_wish

888 Mademoiselle Grey (mellemgrå med grønne undertoner)
loreal_mademoiselle_grey

895 Power Potion (sort med mikroshimmer)
loreal_power_potion

890 Masque Lover (blåsølv med shimmer og glitter)
loreal_masque_lover

891 Noir Whisper (sølvshimmer)
loreal_noir_whisper

892 Totally D’Accord (grågrøn med shimmer og glitter)
loreal_totally_d_accord

885 og 888 er nogle pæne farver, men sammenlignet med de fem andre lakker i kollektionen er de lidt ‘blah’ (de er mest af alt bare lakker med et mat finish og ikke så tekstur-agtige). 890 og 892 minder meget om OPIs Liquid Sand koncept, men virker umiddelbart til at være lettere at få af igen. Jeg synes konceptet med at gå all in på forskellige finishes i stedet for farvepaletten virker rigtig godt – hvis man da er til grå – og jeg ser frem til at bruge dem på kryds og tværs af hinanden (har tyvstartet lidt her). Alle lakkerne er lette at påføre jævnt, kræver kun 1-2 lag (888 kan godt have brug for et tredie) og har en god pensel.

Favoritter: 892 Totally D’Accord, 895 Power Potion og 891 Noir Whisper

Dark Sides Of Grey kollektionen kan findes i butikkerne nu og koster 39,95 kroner stykket.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.