Bobbi Brown Scotch On The Rocks kollektion (jul 2014)

Warm Glow Eye Palette

Nogle gange glemmer jeg lidt Bobbi Brown. Ikke fordi der ikke er gode sager at finde (for det er der), men fordi de ikke er så meget om sig på de forskellige sociale medier. Heldigvis faldte jeg tilfældigt over Scotch On The Rocks og jeg synes det ser spændende ud. Måske fordi jeg i år er i humør til den klassiske julekombination af rød og guld. Desuden synes jeg emballagen på øjenskygge paletten er fantastisk, men ærger mig lidt over prisen ($90) – mon nogen giver mig den i julegave?

bobbi_brown_holiday_2014_6
Black Scotch
bobbi_brown_holiday_2014_3
Scarlet, Gold og Belini
bobbi_brown_holiday_2014_2
Bronze Glow og Pink Glow
bobbi_brown_holiday_2014_4
Sultry Red, Bordeaux, Malt Shimmer og Beige Gold Shimmer
bobbi_brown_holiday_2014_5
Bordeaux, Cherry Tomato og Scotch