Chanel le Vernis // Orage, Atmosphére og Secret (efterår 2014)

Chanels efterårslakker har godt nok været i butikkerne et stykke tid, men de er stadig til at få fat i så synes ikke i skulle snydes for at få mine ord om dem med på vejen. Kollektionen består af Secret, Orage og Atmosphére, men kun sidstnævnte er limited edition.
Alle lakker er swatchet med to lag og ingen top coat.

Secret (lidt transperant fersken nude med creme finish)
chanel_le_vernis_secret

Atmosphére (semi-transperant perlemors duochrome)
chanel_le_vernis_atmosphere

Orage (mørk gråblå med creme finish)
chanel_le_vernis_orage

Selvom det er nogle smukke farver, så er det absolut ikke de mest spændende lakker der har ramt butikkerne dette efterår. Derudover var Secret lidt træls at arbejde med. Den lagde sig ikke jævnt og måtte faktisk tage den af og på igen før jeg kunne tage bare nogenlunde anstændige billeder. Meget ærgeligt for det er en virkelig pæn nude farve. Orage er pæææn, men jeg vil alligevel sige at man skal kaste sig over Atmosphére fordi den er limited og så kan man altid vende tilbage til de to andre hvis lysten stadig er der.

Favoritter: Atmosphére

  1. Annette

    Meehhhh, kom igen Chanel…-) Orage ku måske friste men tror jeg venter og ser Holiday kollektionerne.

    Svar