Comfort Zone Foot Specialist

Mine fødder trængte til en kærlig hånd. I halvdelen af min graviditet kunne jeg ikke nå mine fødder og bagefter har jeg ikke haft tiden til at gøre noget ved dem, så de trængte. Virkelig. Meget. Derfor var det vældig godt timet af Comfort Zone, at udkomme med en ny fodcreme. Jeg har arbejdet med Comfort Zone i næsten syv år og ved at de laver nogle af de bedste produkter man kan finde på markedet. Og endda til en overkommelig pris.
Foot Specialist Neem Cream kan bruges både som en almindelig fodcreme og som en maske – påfør creme, pak ind i plastik og massér resterne ind efter 10-15 minutter. Cremen indeholder blandt andet neem-ekstrakt (som virker både antibakterielt og -septisk), sheasmør (som min tørre hud før har erklæret min kærlighed til) og E-vitamin der er en antioxidant.
Dette er den bedste fodcreme jeg har haft. Mine hårdtprøvede fødder har nydt godt af den i en uges tid nu og uden nogen anden form for behandling ser de allerede meget bedre ud. Desuden dufter cremen vidunderligt (af hvid teblomst), den har en skøn konsistens og fedter ikke. Dette er helt sikkert ikke den billigste fodcreme du kan finde, men synes den holder en pæn pris når man tænker på effektiviteten og hele luksus/velvære følelsen som følger med den.

Comfort Zone Foot Specialist cremen koster 139 kroner og kan findes lige her.