12 neglelakker til nytårsfesten

1. Chanel Coup de Coeur // 2. Essie Style Cartel // 3. Mavala Moonstone // 4. Formula X Law Of Attraction // 5. Deborah Lippmann Mermaid’s Dream // 6. NARS Space Odyssey // 7. L’Oréal Color Riche Totally D’Accord // 8. Vinylux Chiffon Twirl // 9. Ciaté London Baby // 10. Chanel Orage // 11. Depend Nr. 426 // 12. Essie Dress To Kilt

Nu skal jeg godt nok holde børnevenlig fest herhjemme til nytår, men derfor skal jeg stadig dresses op og have en lækker lak på tipperne. Jeg ved dog endnu ikke hvordan tøjet bliver så har valgt 12 festlige neglelakker som jeg hurtigt kan snuppe en fra når garderoben er på plads. Der er alt fra den meget afdæmpede og klassiske dybe blå Style Cartel fra Essie til vild glitter som Law Of Attraction fra Formula X, så jeg er helt dækket ind uanset hvad.

Hvilken lak skal du have på til nytår?