5 læbestifter til vinteren

Ligesom jeg skifter min hudpleje ud mellem sommer og vinter, skifter jeg også ud i min makeup. Det er ikke fordi jeg har nogle regler om hvilke farver der må bruges hvornår, men det falder mig naturligt at skifte de lyserøde, orange og lilla læbefarver ud med dybe røde, blommefarvede og nudes. Kinda Sexy er en gammel favorit (og et must i din nude-samling), men ellers er de alle nye farver. Hvis du vil se resten af Pure Red kollektionen fra L’Oréal, kan du klikke dig herhen og flere af GOSH’ Velvet Touch Lipsticks lige her. Paletten fra MAC er desværre udsolgt på deres webshop (det gik stærkt), men måske i kan være heldige i de fysiske butikker – jeg fandt min i Salling i Århus.

best_winter_lipsticks_swatch

viva_glamorous_palette_swatch

Er der andre af jer som skifter ud i favoritterne eller har i de samme go-to farver uanset sæson?

 1. Vibe Kjaedegaard

  Hej EvaK :) mine læbestifter er bestemt seson betonet. Meget mere lyse farver i foråret, ofte meget lidt om sommeren…med al den lækre is slikker jeg det jo alligevel af ;) og så knald på farverne når vejret igen bliver koldere, og så er der jo bare nogle farvoritter der kommer med igennem sæsonerne :)

  Svar
  • EvaK

   Havde egentlig ikke tænkt på hvorfor læbestiften altid forsvinder hurtigere om sommeren, men det er da selvfølgelig på grund af isen ;)

   Svar