Året der gik (2014)

Om få timer er 2014 slut. Lige om lidt skal vi til fest og når vi vågner igen, er det starten på et helt nyt år med masser af nye muligheder. Mere spændende bliver det altså ikke. Dog vil jeg gerne, her på falderebet, se lidt tilbage. Tilbage på nogle af alle de indlæg som jeg har udgivet her på bloggen i år, for det er ikke så lidt der er sket.

De første par måneder bloggede jeg faktisk slet ikke, fordi jeg var så syg og dårlig på grund af jeg var gravid med min datter Lily og derfor starter vi i marts måned. Der har dog været rigeligt at tage af alligevel, så ingen bekymringer – her er massere af læsning.

I marts kiggede jeg lidt tilbage på hvilke produkter jeg har genkøbt mest over årene, for det er vel i virkeligheden det største kompliment man kan give. At man har lyst til at investere i det samme igen og igen.

I april gav jeg mine allerbedste råd til hvordan man kommer opnå den mest succesfulde bikinivoks og hvordan man kommer mest smertefrit i gennem den.

I maj anmeldte jeg den meget populære Konjac Sponge som jeg stadig bruger af og til. Dog bliver den mest brugt på kroppen og mine unger skal til at have deres egne – den er nemlig meget mildere end de klassiske badesvampe og derfor geniale i babybadet.

I juni testede jeg Formula X neglelakkerne og top coaten som kom i de danske Sephora butikker i foråret. Resultatet overraskede mig enormt meget og jeg overvejer stadig at udvide min samling betragteligt.

I august arbejdede jeg hårdt på at få færdiggjort mit hudplejekursus med Lily på armen (jeg er nu mester i at stable puder op så man kan amme og skrive på computer samtidigt) og min Cab knoklede løs med det nye design som jeg stadig elsker.

I september anmeldte jeg den nye hudplejeserie Skin Perfection fra L’Oréal, hvor jeg fandt en fremtidig favorit til de der dage hvor der kun er tid til det allervigtigste. Senere på måneden blev endnu en nyhed en fast del af min hudplejerutine.

I oktober fik jeg endelig prøvet den mest omtalte neglelak fra 2014 og så var det endda Cab der købte den til mig.

I november gav jeg nogle rigtig gode tips til hvordan du holder din hud smuk om vinteren og så forelskede jeg mig også i et nyt læbeplejeprodukt – noget som ikke er sket i seks (6!) år. Dette var også måneden hvor jeg lavede min første quiz, der var superpopulær (prøv den her).

Her i december har jeg delt en masse gode tips til hvordan man får sin makeup til at holde hele natten og hvordan du redder din hud og krop dagen derpå. Sidst, men ikke mindst fandt jeg frem til de 12 mest uundværlige neglelakker fra 2014.

Men så er der vidst ikke andet at sige end tusind tak for i år, både gamle og nye læsere. Vi ses i 2015 som absolut ikke bliver kedeligt, for jeg har stadig masser af spændende sager oppe i ærmet.

Rigtig godt nytår.

Kærlig hilsen

Eva

 

2 kommentarer til Året der gik (2014)

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.
  1. rijaH

    Juhuu et godt år ;)

    Svar