Årets favoritter 2014

Velkommen til 2015 og håber i alle kom godt ind i det nye år. Jeg selv sad i nattøj, uden makeup og med nytårshat på og lavede dette indlæg til jer. Men skønt var det og der var både lækker mad, champagne og kransekage sammen med de tre bedste mennesker jeg kender.

Jeg synes nemlig lige vi skulle tage et kig på nogle af de allerbedste ting fra 2014, inden vi tager hul på nye sager i 2015. Som en ekstra lille spændende feature, har jeg spurgt rijaH om hun ikke ville give sine favoritter fra 2014 med på vejen og det ville hun heldigvis gerne. Det er en lidt lang video, men jeg lover der er nogle gode produkter at komme efter.

Rigtig skøn 1. januar til jer alle sammen.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.