Eva elsker… LUSH Dream Cream

For en måneds tid siden viste jeg nogle af mine luksusfavoritter til kroppen frem, men det er langt fra alle mine yndlingslotions der koster en mindre formue. Dream Cream fra LUSH Cosmetics koster kun cirka 110 kroner for 240 gram og den holder et pænt stykke tid. Det er nu ikke kun prisen der gør Dream Cream til en favorit. Jeg er vild med at konsistensen er let og blød. At den tilfører huden en masse fugt og pleje og trænger hurtigt ind. Normalt er mine tørre underben lidt af et problem og det er sjældent jeg finder en body lotion som kan holde dem pæne og fugtede fra morgen til aften, men det kan denne.

lush_dream_cream_2

På ingredienslisten finder du blandt andet kokosolie (som jeg også ofte bruger i hjemmelavede produkter) og olivenolie. Cremen dufter af en blanding af kamille og lavendel, hvilket sjovt nok er to dufte jeg meget sjældent bryder mig om – det fungerer dog helt perfekt for mig i denne her.

Du kan finde Dream Cream lige her.

 1. Irene

  Sandt nok, LUSH er ikke så dyrt igen, men så koster det bare dobbelt op når man lægger fragten oveni :(

  Svar
  • EvaK

   Fragten koster 8 pund uanset hvad, så det er selvfølgelig lidt dyrt hvis man kun køber den ene ting. Køber bare altid mere og ellers kan man jo slå sig sammen ;) Det er også stadig billigere end at købe fra Sverige :)

   Svar