Månedens ønsker // Januar 2015

1. Hourglass Modernist Eyeshadow Palette // 2. Formula X The System // 3. Diptyque Rosafolia Candle // 4. Herôme Nourishing Nail Oil // 5. Ben Nye Luxury Powder // 6. Babor Fluids FP

Nu har jeg godt nok planer om at begrænse mine beautykøb lidt her i 2015, men derfor kan man jo godt have lov til at drømme lidt. I januar står de seks sager på billedet højt på ønskelisten.

Den lækre palette Modernist fra Hourglass ønsker jeg mig ikke kun fordi farverne er pæne og meget brugbare til hverdagsmakeuppen, men også fordi selve designet af den er fantastisk smukt.

Lige siden jeg testede Formula X har jeg ønsket mig top coaten der fra og efter Maria også roste base coaten til skyerne har jeg drømt om at anskaffe mig hele The System sættet – som desuden indeholder en cleanser til at fjerne rester af fedt og creme.

De tre Diptyque lys som jeg havde så svært ved at tage hul på, er nu snart ved at være brugt op. Jeg har en svaghed for duften af rose og derfor er det selvfølgelig det nye Rosafolia lys som har vakt min interesse – og måske også dette sæt minier.

Nourishing Nail Oil fra Herôme som dufter skønt af citronmåne er også på min ønskeliste. Det kom den efter Maria nævnte den i vores video med årets favoritter.

Ben Nyes pudder blev berømt efter Kim Kardashian offentliggjorde at det var den hendes makeupartist brugte til contouring, men det er dog ikke derfor jeg ønsker mig den. Jeg mangler den perfekte setting powder til min fjern-mørke-rander rutine og det skulle den eftersigende være fantastisk til.

Jeg elsker produkter som virker efter en enkelt gangs brug og derfor ønsker jeg mig flere af disse Fluids FP ampuller fra Babor. Jeg var så heldig at have fået tre styks i en goodiebag og efter bare at have brugt en enkelt af dem har min dehydrerede vinterhud fået et dejligt boost og er igen blød og lækker.