NARS All Day Luminous Foundation

All Day Luminous Foundation er en oliefri letvægter. Den er helt flydende, i stil med MACs Face & Body foundation eller Maestro Foundation fra Giorgio Armani. Den lette konsistens gør at foundationen føles let på huden, men også at den er nem at tone pænt ud så man ikke risikerer den sidder i kager – uanset hvilket redskab man bruger til påføringen (har testet med både pensel, svamp og fingre).

Indpakning
Emballagen består af en flakon af glas (så pas på badeværelsesgulvene), en pumpefunktion og et låg. Det eneste minus ved indpakningen er, at pumpen let kan skrues af. Derfor er det vigtigt at man ikke kommer til at skrue låget når man sætter det på igen, da det kan resultere i en utæt foundation. Det lærte min sofa på den hårde måde. Når låget er på er den dog sikker at have med på tur.

nars_all_day_luminous_foundation_3

Dækning
Dækkeevnen afhænger af hvor meget produkt du bruger. Den kan give en let til næsten fuld dækning. Med 1,5 pump synes jeg den dækker det meste, men uden at gøre huden “flad” at se på. Du ser stadig levende ud. All Day Luminous Foundation lever op til sit navn for den giver mere glød end de fleste foundations jeg har prøvet, hvilket også betyder at den ser mere naturlig ud på huden trods den høje dækkeevne.

Holdbarhed
Holdbarheden er ganske udemærket, både med og uden primer (vil dog ikke undvære primeren på en fedtet hud). Jeg har brugt den både på korte dage (4-5 timer) og på lange dage (10-12 timer) All Day Luminous Foundation holder sig perfekt på mig de korte dage, men så snart vi krydser de 9-10 timer begynder den at skinne og falme lidt. Det trækker dog ikke ned i karakter hos mig, for det er altså de færreste (læs: ingen) foundations som kan holde sig perfekt på mig i mere end 8-10 timer. Faktisk får denne ekstra point fordi jeg blev fanget i regnen en dag og foundationen stadig var at finde i mit ansigt efter hjemkomst.

nars_all_day_luminous_foundation_2

All Day Luminous Foundation er drøj, nem at påføre og føles let og behagelig på huden (jo mere du bruger, jo “tungere” føles den). Den holder godt og ser pæn og naturlig ud. Faktisk giver den mig alt det jeg leder efter i en foundation og så gør den lette konsistens den perfekt til at blande op i en dagcreme, hvis man ønsker en meget let dækning (ala BB cream). Desuden findes den i intet mindre end 20 forskellige nuancer, så der er også et match til de meget lyse og de mørkere hudtoner.

All Day Luminous Foundation fra NARS koster 320 kroner og kan findes i Sephora fra februar 2015.

 1. Karen Blum

  Jeg er helt vild med YSL’s Fusion Ink Foundation. Har du testet den? Og minder den mon om denne her fra NARS?

  Svar
  • EvaK

   Har desværre ikke prøvet den foundation, så der må jeg være svar skyldig :)

   Svar
   • Karen Blum

    Ok :) Det lyder lidt til at være samme koncept bag. Jeg må teste den.

    Svar