ZOEVA Rose Golden Complete Eye Set

Jeg har siden december testet Rose Golden Complete Eye Set fra ZOEVA. Alle penslerne – som også kan købes individuelt i det originale design i sølv – er til øjenområdet (concealer, øjenskygge, eye liner og øjenbryn). Der er både pensler med naturhår og syntetiske hår. Det er ikke alle penslerne jeg har afprøvet lige meget, men de er prøvet nok til at give en vurdering af dem. Indlægget her er også for at vise hvor mange af ZOEVA penslerne der har dupes hos MAC, hvilket er meget interessant i og med ZOEVA koster omkring 1/3 af hvad MAC gør. Nedenfor kan du se billeder af penslerne sammen med andre lignende fra både Real Techniques og MAC, samt en lille beskrivelse af forskellen på dem.

zoeva_rose_golden_eye_set_2

Penslerne i sættet er:

 • 142 Concealer Buffer
 • 224 Luxe Defined Crease
 • 226 Smudger
 • 227 Luxe Soft Definer
 • 228 Luxe Crease
 • 230 Luxe Pencil
 • 231 Luxe Petit Crease
 • 234 Luxe Smoky Shader
 • 237 Detail Shader
 • 315 Fine Liner
 • 317 Wing Liner
 • 322 Brow Line

zoeva_rose_golden_eye_set_10

Selvom disse to ser (og føles) meget ens ud, er de til to vidt forskellige formål. Jeg har været glad for Concealer Bufferen på de dage hvor jeg både har brugt primer, corrector, concealer og foundation – den er god til netop at buffe det hele sammen så det ser naturligt ud og ikke lægger sig i linierne. Deluxe Crease Brush er en tand for blød til at bruge til samme formål, så ingen dupe her.

zoeva_rose_golden_eye_set_7

ZOEVAs 224 har en mere flad top og er lidt blødere end MACs 224, så selvom de umiddelbart ser ens er de ikke dupes. Vil dog mene begge kan bruge fint til samme type blending.

zoeva_rose_golden_eye_set_6

Disse to er næsten identiske, men MACs 214 er en smule kortere i hårene og lidt tykkere. Synes godt de kan kaldes dupes selvom typen af hår er forskellige, for det er bestemt ikke store forskelle vi snakker her.

zoeva_rose_golden_eye_set_4

De to pensler fra MAC og Real Techniques er lidt mere tyndet ud i toppen end ZOEVAs 227, men jeg vil stadig mene at MACs 217 kan skiftes ud med ZOEVAs 227 på trods af den er en smule blødere.

zoeva_rose_golden_eye_set_8

ZOEVA 230 er en mikrosmule fastere end MACs 219, men ellers en perfekt dupe. ZOEVA 231 og 228 har jeg desværre ingen “søskende” til.

zoeva_rose_golden_eye_set_3

Udover at ZOEVAs 234 er en lille bitte smule fastere, så er disse to tvillinger.

zoeva_rose_golden_eye_set_9

De ligner hinanden, men når man mærker på dem er ZOEVAs både længere, smallere og blødere end den fra Real Techniques.

zoeva_rose_golden_eye_set_11

Real Technique penslen har mere spredte hår, er lidt bredere og mere blød end ZOEVAs (som desuden også har en lille vinkel på).

zoeva_rose_golden_eye_set_12

ZOEVAs 317 er har længere hår og er lidt blødere end både Real Techniques og MACs. Jeg synes ZOEVAs giver den bedste winged liner.

zoeva_rose_golden_eye_set_5

ZOEVAs 322 er både kortere, smallere og fastere i hårene end mine andre brynpensler og det er helt sikkert en fordel. Det giver mere kontrol over linierne og dermed en mere præcis form.

Alle penslerne har været rigtig gode at arbejde med og selvom testperioden er ovre nu, er det stadig oftest disse jeg griber ud efter. Ud over at ZOEVAs pensler er pæne, gode at bruge og er af god kvalitet, har de også et andet plus. Prisen. Jeg ville uden at blinke give ligeså meget for en af disse som for en MAC for det er virkelig gode pensler, men heldigvis koster de meget mindre. Eksempelvis koster en angled brush fra ZOEVA cirka 50 kroner, hvor den ligger til 185 kroner hos MAC. Eller du kan skifte din MAC 239 til 215 kroner ud med ZOEVAs 234 som koster knap 60 kroner. Jeg elsker mine pensler fra MAC og de holder i evigheder (hvis man passer på dem), men jeg vil fremover lige se om ZOEVA har noget lignende før jeg kaster mig ud i et dyrt køb.

ZOEVA pensler kan købes på Beautybay og zoeva-shop.de.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.