Babor Fluids FP: Små produkter med stor effekt

For et par måneder siden valgte min hud at gå bananas. Ikke ved at slå ud, men ved at blive utrolig dehydreret og irriteret. Det er noget jeg har prøvet før, men det har aldrig været svært at få rettet op på som i år. Jeg gjorde alt det som normalt virker, bare uden samme resultat.

Til sidst måtte jeg ty til min kasse af uafprøvede produkter og tage chancen. Her fandt jeg en æske ampuller fra Babor og bestemte mig for at prøve Hydra Plus Active, for den måtte da om noget kunne tilføre min stakkels hud noget fugt. Og det skal jeg sørme love for at den gjorde. Jeg rensede huden, exfolierede med en enzympeeling, masserede Fluid’en godt ind i huden og sluttede af med min almindelige dagcreme. Og det virkede. Som i at min hud gik fra tør, stram, kløende og ujævn, til blød, beroliget og genfugtet – i løbet af minutter. Ikke nok med det, effekten holdte længe. Der gik et par uger før jeg følte behovet for igen at knække en af de små glasampuller over og give endnu et fugtboost.

babor_fluids

Som du kan se på billedet ovenfor findes Babor Fluids i 12 forskellige versioner, så der er ampuller til ethvert behov din hud måtte have. Der er 2 ml produkt i hver ampul og der er 7 styks i en æske. Priserne ligger fra 169-335 kroner, hvilket overraskede mig positivt da jeg – på grund af effektiviteten – havde troet de kostede en mindre formue.

Jeg bliver fremover nød til at have en æske Hydra Plus Active liggende hver vinter fra nu af og så drømmer jeg om at prøve blandt andet Triple Booster og Purifying Active.

Du kan læse mere om ampullerne på Babor.dk og finde nærmeste forhandler lige her.