Månedens ønsker // Februar 2015

Fra venstre: Powder Brush fra Real Techniques (ca. 105 kroner) // 310 Spot Liner fra ZOEVA (ca. 60 kroner) // 134 Large Powder Fan Brush fra Make Up For Ever (fra Sephora) // 127 Luxe Sheer Cheek Brush fra ZOEVA (ca. 115 kroner) // Optical Blurring Brush fra Urban Decay (185 kroner) // Oval 6 Brush fra MAC (355 kroner)

Der er selvfølgelig altid en masse spændende ting jeg ønsker mig og lige for tiden er jeg ret optaget af pensler. Eller det er jeg faktisk altid for jeg har et alvorligt afhængighedsproblem når det kommer til læbestifter og pensler. Dog synes jeg der er ekstra mange i øjeblikket som frister – særligt dem til huden. Mine ønsker ligger helt fra billigt til dyrt, så der er lidt for enhver pengepung. Hvis penge ikke er et problem og du bor i nærheden af en Sephora, synes jeg du skal tage og se lidt på Make Up For Evers pensler. Det er fast rutine for mig at stå og ae dem lidt hver gang jeg er derinde. De er så lækre og bløde og de har de smukkeste skafter af mørkt træ *savle savle*.

Hvilke pensler køber i mest?

  1. Johanne

    Åååh, Zoevas pensler står også rigtig højt på min ønskeliste.
    Prisen er jo vanvittig god og har kun hørt gode anmeldelser af dem.

    Svar