Uundværlige neglelakker // Sommer 2015

Shifting Sands fra Deborah Lippmann // Lost Labyrinth fra Vinylux // Sunwashed fra Dior // Lavanda fra Chanel // Butterfly Queen fra Vinylux // Chillato fra Essie

Sundown fra Dior // Jaune Babouche fra YSL // I Sea You Wear OPI fra OPI // Peach Side Babe fra Essie // Life Gave Me Lemons fra OPI // Terrana fra Chanel

Da jeg nogle måneder tilbage skulle vælge forårets must-have lakker ud var det en flad fornemmelse. Farverne var kedelige og OPI og Chanel skuffede fælt. Det er der sørme blevet vejet op for med sommerkollektionerne. Det var svært at skære det ned til 12. Ville for eksempel gerne have haft alle fire Chanel, begge YSL og en enkelt mere fra Dior med, men nu får i kun det bedste af det bedste.

Life Gave Me Lemons har jeg allerede da den var en del af OPIs neonkollektion fra sidste sommer, men den kom aldrig til Danmark. Hvis du ikke købte den over ebay sidst skal du holde øje med den i år, for det er en af de bedste sommerlakker jeg har.

Hvilke lakker har du på din liste?

Update: Efter jeg har anmeldt Garden Muse kollektionen fra Vinylux, har jeg skiftet Lost Labyrinth ud med Wisteria Haze.

 

 1. Christina K

  Skønne farver!
  Mine foretrukne farver – ud af de 12 viste – er helt klart Peach Side Babe fra Essie, den brune fra Chanel (og muligvis også Lavanda) . Sundown fra Dior er også smuk; men jeg tror, at jeg har noget der minder meget om den.

  De gule neglelakker springer jeg helt over, selvom de ser flotte ud, men gul passer ikke til min hudtone.
  Hvornår forventes Chanel i butikkerne?

  Svar
  • EvaK

   Gul er også en svær farve – både at lave og have på ;)

   Jeg har ikke den præcise dato på Chanel, men de plejer at komme i starten af maj :)

   Svar
 2. Essie Peach Side Babe kollektion (sommer 2015) - EvaK.dk

  […] april lavede jeg en ønskeliste med sommerlakker, hvor to af lakkerne fra denne kollektion er med på. Derfor glædede jeg mig meget til at prøve […]

  Svar