7Day Sommer Kollektion 2015

Så er der serveret swatches af 7Day sommerkollektionen fra Depend. Jeg er efterhånden begyndt at bruge 7Day lakkerne en del. De har en virkelig god pensel og de lægger sig pænt og jævnt. Desuden har de den længste holdbarhed af alle de brands jeg har herhjemme, hvilket er et stort plus. Hvis ikke du kender 7Day lakkerne, kan du læse min anmeldelse af dem her.

På billederne er lakkerne som altid vist med to lag farve og uden base og top coat.
7day_hula_hoopin
7day_dancin_barefoot
7day_road_trippin
7day_hey_gorgeous
7day_flying_pinata
7day_lemonade_festival
7day_catch_a_sailor

På trods af det kun er Lemonade Festival og Dancin’ Barefoot der er markeret som halvdækkende, havde jeg problemer med at få Hula Hoopin’ og Catch A Sailor til at dække helt. De kunne godt have trængt til et tredje lag. Bortset fra det, er 7Day lakkerne en fornøjelse at arbejde med, da de har en dejlig bred pensel og konsistensen gør at lakken ikke kræver de store anstrengelser at få til at sidde i skabet. Det er ikke de mest banebrydende farver, men alle er friske sommerfarver som komplimenterer en solbrun sommerhud.

Favoritter: 7039 Hula Hoopin’, 7052 Hey Gorgeous og 7053 Flying Piñata

7Day sommerkollektionen er i butikkerne nu og de koster 49,95 kroner stykket (5 ml).

3 0

Produktet er tilsendt til anmeldelse

  1. Maria Hoffbeck

    Meget smukke lakfarver :-)
    Jeg har godt nok et stort lager af neglelak og alt til min neglekunst, men tror ikke jeg har en 7 day lak, så det skal prøves og prisen er fin synes jeg :-)
    Aften hilsner herfra.

    Svar