Månedens ønsker // Juni 2015

 1. Dette spejl fra Simplehuman er ikke bare et almindeligt spejl. Spejlet lyser med LED som simulerer naturligt lys (= aldrig mere makeup som ser godt ud på badeværelset og knap så godt udenfor), det er genopladeligt, det kan klappes sammen hvis det skal med på rejser og så tænder det af sig selv når dit ansigt er foran det. Må eje!
 2. Jeg har allerede haft fornøjelsen af at smøre mig ind i MARULA Botanical Body Cream fra African Botanics, men den løb tør – som den slags jo gør – og jeg har savnet den lige siden. Det må være et af de mest luksuriøse kropsprodukter jeg har prøvet og den må og skal hjem til mig igen.
 3. På det seneste har jeg været vild med at bruge renseolie, måske er det en modreaktion på alle de micellar-renseprodukter jeg har testet. Jeg kunne godt tænke mig at prøve én af de populære olier fra Shu Uemura, men mere specifikt, én af dem med limited edition emballagen kreeret af Yaz Bukey.
 4. Min samling af læbestifter og lip glosses fylder nu for meget til at være i den skuffe de burde stå i og derfor leder jeg efter en mere overskuelig måde at opbevare dem på. Så fandt jeg dette Pout Tree fra La Paige Trends som har plads til 70 læbestfter, 25 lip glosses og lip linere i siderne. Desuden kan den drejes rundt så man nemt kan finde dagens farve.
 5. I sidste uge var jeg til event med Lucy Annabella som laver nogle skønne badeprodukter (det skal i nok høre mere om senere) og der var jeg så heldig at få en lille prøve med hjem på hendes Date Night Bath Milk. Den skal erhverves fuld størrelse.
 6. Hydramemory Mask fra Comfort Zone er én af mine favorit fugtmasker og jeg savner den. I øjeblikket har jeg svært ved at få tid til selvforskønnelse og derfor kunne jeg godt bruge min gamle ven som kan gennemfugte huden henover natten.
 7. Glitterøjenskygger har ofte det problem at glitteret ikke kan overføres ordenligt, men det er ikke tilfældet med Urban Decays Moondust øjenskygger og jeg kunne godt tænke mig at lægge ud med at prøve Cosmic.
 8. Faktisk er det ikke kun mine læbestifter jeg har svært ved at få plads til i min Alex kommode fra IKEA. Øjenskygger og neglelakker er begyndt også at flyde rundt omkring i lejligheden, så en ny Alex må i spil.
 1. mosse

  må vi ikke se hvordan du opbevare dit makeup? gerne også inde i selve alex-kommoden :)

  Svar
  • EvaK

   Må jeg rydde op først? :D Jeg har faktisk længe overvejet at lave en lille video med min opbevaring og den slags, så der går nok ikke længe før den kommer ;)

   Svar