Chanel Le Automnales kollektion (efterår 2015)

Nu vi alligevel er gået direkte fra forår til efterår, kan vi ligeså godt tage et kig på Chanels efterårkollektion her i juli. Det er ikke fordi der sker det vilde på farvefronten, men der er nu alligevel et par ting jeg gerne ser nærmere på når kollektionen er i butikken.
chanel_fall_2015_1
Der kommer to Rouge Coco Shine, en Rouge Allure og en Rouge Allure Velvet. Hvis billedet ikke snyder og de røde læbestifter i sandhed er hindbærrøde, så er jeg solgt.
chanel_fall_2015_2
Som sædvanlige er der også en Les 4 Ombre og en Joues Contraste, men ingen af dem vækker de store shoppingfølelser hos mig.
chanel_fall_2015_3
Fire vandfaste Stylo Yeux, samt tre Illusion D’Ombre. De fire eye liners er lidt blah, men de tre creme øjenskygger ser spændende ud. Faktisk er mine Illusion D’Ombre de bedste creme øjenskygger jeg har og jeg kunne meget vel ende med at investere i både den orange og den mørkegrå *savle savle*.
chanel_fall_2015_4
En Les 5 Ombre de Chanel og to Lévres Scintillantes, men ingen af delene finder vej hjem til mig. Øjenskyggerne er kedelige og selvom de to lip glosses ser pæne ud, vil jeg hellere investere i læbestifterne.
chanel_fall_2015_5
Sidst, men ikke mindst, har vi neglelakkerne. Det underlige ved dem er. at der er to meget forskellige fotos af dem. Da jeg så billedet øverst, tænkte jeg ‘pas’, men da jeg efterfølgende så det nederste blev jeg ellevild. Særligt Vert Obscur og Chátaigne ser smukke ud. Håber for både vores og Chanels skyld, at det er de sidste fotos som stemmer overens med virkeligheden.

Hvad synes du?

4 0
  1. NARS Color Collection (efterår 2015) - EvaK.dk

    […] til at investere i Telesto og Pasiphae. Gemmer dem hellere til de smukke Illusion D’Ombre fra Chanels efterårskollektion. Blushen Tribulation ser ud til at være en smuk highlighter, så den kunne muligvis godt ende med […]

    Svar
  2. Månedens ønsker // August 2015 - EvaK.dk

    […] er ikke sikker på Chanels efterårskollektion når at komme ud i denne måned, men hvis den gør bliver jeg nødt til at skaffe mig Illusion […]

    Svar