CND RescueRxx Treatment: Stærke negle på 7 dage

Mine negle begyndte at opføre sig mindre eksemplarisk under min graviditet og det blev desværre ikke bedre efter de ekstra hormoner forlod min krop. Normalt har jeg stærke negle som sjældent knækker, men uanset hvor mange olier og cremer jeg gav dem, fortsatte de med at flosse og knække. Heldigvis landede RescueRxx fra CND i min postkasse og den har i sandhed været min redning.

rescuerxx_nail_treatment

RescueRxx styrker neglepladen ved at tilføre keratinprotein og plejer samtidig – både negl og hud – med jojoba- og mandelolie. Kuren dufter desuden skønt og det har været en fornøjelse at påføre den og ikke mindst se hvordan mine negle har fået det bedre for hver dag jeg har brugt kuren.

Jeg tog en lak-fri uge og masserede olien grundigt ind, både morgen og aften. Bare på den ene uge stoppede mine negle med at flosse og knække. Efter de syv dage brugte jeg kun neglekuren om aftenen og nu – en måned senere – har jeg de længeste negle jeg nogensinde har haft. Det er ikke kun mig som har haft stor succes med RescueRxx kuren. Både på blogs og forskellige beautyfora har den fået varme anbefalinger, så CNDs resultater med 73% reduceret flækning og 80% mindre spaltning virker til at holde stik.

CND RescueRxx Daily Keratin Treatment koster 229 kroner for 15 ml eller 69 kroner for 3,7 ml og kan købes lige her.

Produktet er tilsendt til anmeldelse

  1. Lisa

    Tak for anmeldelsen, jeg har lige købt den og nu skal det vise sig om den kan gøre noget for mine sørgelige negle ☺️

    Svar