L’Oréal Infallible Le Gloss (efterår 2015)

I næste måned kommer der en ny kollektion af glosses fra L’Oréal. De 15 nye farver kommer i fire forskellige finishes; cremet, glitrende (shimmer), neon og ekstra holdbar.

L’Oréal har været så søde at sende mig fire glosses, så jeg har kunnet prøve alle fire finishes.

Jeg må indrømme jeg ikke oplever den ‘ekstra holdbare’ Hold Me Close holder længere tid end de andre tre. Det er lip glosses. De har aldrig en særlig lang holdbarhed. Glimmeret bliver dog hængende længe, men dette gælder både ‘ekstra holdbar’ og ‘glitrende’.

More Of Bora Bora, er rigtigt nok neon i tuben, det overføres bare ikke til læberne. Den giver et flot pink skær på læberne, men er ikke ligeså pigmenteret som de tre andre farver. Til gengæld er den god at bruge ovenpå en læbestift for at give lidt shine og give farven intensitet. Har brugt den på blandt andet MACs Candy Yum Yum læbestift og OCC’s Anime læbeblyant med stor succes.

loreal_infallible_le_gloss2

Det bedste ved Le Gloss er applikatoren. Den er let bukket, med en spids top og et hul i midten. Indersiden af bukket passer perfekt til underlæben og spidsen passer lige til overlæben, så du nemt kan smide den på når du er på farten – uden at ramme ved siden af. Hullet i midten samler glossen op fra tuben, hvilket betyder der ikke behøves at dobbelt-dyppe. Alle Le Gloss er behagelige at have på, uden at klistre.

De fire glosses har hver sin duft. For The Ladies dufter af tutti frutti, Alerte Rouge af lakrids, Hold Me Close af karamel og More Of Bora Bora dufter af søde bær. Kudos til L’Oréal hvis de 15 Le Gloss alle dufter forskelligt, men jeg forestiller mig at de glosses med samme finish har samme duft.

loreal_infallible_le_gloss_swatch

Infallible Le Gloss lip glosses koster 89,95 kroner stykket og kan findes i butikkerne fra uge 36

Hvad synes du?

3 0

Produktet er tilsendt til anmeldelse

 1. lovisen

  Bliver nok aldrig en gloss pige… synes de er irriterende. Man skal smøre på konstant, det smitter af på alt, nej så hellere en læbestift…

  Svar
  • EvaK

   Ja det med de gentagne påføringer bliver jeg heller aldrig fan af, men kan alligevel godt føle trangen til gloss fra tid til anden :)

   Svar
 2. I butikkerne nu // August 2015 - EvaK.dk

  […] Infallible Le Gloss fra L’Oréal udkommer også i august. Jeg har testet fire af dem og du kan læse anmeldelsen i indlægget her. Guerlain byder på farvede lip balms og det smukkeste øjenserum jeg nogensinde har set. Læbe […]

  Svar
 3. MAC Vamplify kollektion (efterår 2015) - EvaK.dk

  […] er ligeså lang som MAC lover den er. Desuden ser det ud som om de har samme applikator som Infallible Le Gloss fra L’Oreal har og den er jeg stadig helt ekstatisk […]

  Svar