Månedens ønsker // Juli 2015

 1. True NARS Bright Lip Pencil sættet består af tre læbefarver i pink og rød (Luxembourg, Yu og Provocative Red) samlet i en smuk æske med indbygget spejl. Selvom jeg allerede har Luxembourg, står dette kit højt på ønskelisten lige nu.
 2. Lige siden jeg så de første fotos af MAC x Giambattista Valli kollektionen har jeg drømt om disse fem læbestifter og nu er der ikke længe til de rammer den danske webshop – det bliver stort. Håber på at kunne få fingrene i alle fem farver, men der bliver rift om dem.
 3. Den nye NAKED Smoky palette fra Urban Decay er netop kommet i de amerikanske butikker, så håber at den danske snart følger trop så jeg kan få udvidet min NAKED-samling.
 4. En ny hårtørrer har længe stået på indkøbslisten, men nu hvor jeg har set denne fra Ego Professional med touch-screen(!) er den rykket op til toppen af listen.
 1. Lovisen

  Vildt lækre sager, jeg kunne bruge det hele lige på nær den brune læbestift og føntørreren. Den palette bliver nok svær at få fingrene i, og kan også forestille mig at læbestifterne er hurtigt væk…

  Svar
  • EvaK

   Paletten kommer før eller siden også til DK, så hvis ikke man har travlt vil den kunne købes i Magasin eller på deres webshop :)

   Svar