MAC Cremesheen Pearl kollektion (permanent)

MAC udkommer med, hvad der føles som, 789 limited edition kollektioner om året. Det kan til tider være lidt stressende at følge med i, hvis man ikke vil gå glip af noget. Derfor er det skønt når de tilføjer nye produkter til deres permanente sortiment. Særligt når det er læbestifter.

I næste måned kommer Cremesheen Pearl kollektionen som består 10 nye læbestifter og fem lip glosses. Farverne er røde, koral og pink – alle med et perlemor-ish finish og asiatisk inspirerede navne som Sweet Sakura og Koi Coral. Jeg kunne nu godt have brugt lidt nudes og/eller lilla nuancer, men tror næppe det holder mig fra at se nærmere på dem når de rammer butikkerne. De sidste mange måneder har jeg kun indkøbt matte læbefarver og er nu klar på at dykke ned i noget mere let og glansfuldt.

Hvad synes du?

7 1
 1. Mette

  Hvor er de smukke! Jeg skal et smut til Californien i september og skal helt sikkert ind og rippe en MAC store. Oh my..

  Svar
  • EvaK

   Glæder mig til at se swatches, for de ser nemlig rigtig lækre ud. Altid godt med en USA tur så der kan købes proviant til halv pris ;)

   Svar