MAC x Guo Pei

Udover mini-kollektionen MAC x Giambattista Valli, er det ved at være et godt stykke tid siden en MAC kollektion har fristet mig. Men den tørke blev brudt da jeg så MAC x Guo Pei kollektionen. Selve makeuppen ser spændende ud, ingen tvivl om det, men i dette tilfælde er indpakningen meget mere interessant. De er i guld med et eksotisk blomsterprint, som tilsammen giver den smukkeste emballage.

macxguopei

Billede fundet her

Der er desværre endnu ikke mange billeder af kollektionen endnu, men fandt et enkelt hvor man kan se alle produkterne. Den store i midten er en pudder, men har ingen info på de to læbestifter som ikke er på fotoet øverst. Det er paletterne og de to blushes jeg er mest varm på, men det har mere med indpakningen at gøre end selve makeuppen – jeg er jo i virkeligheden en læbestift-pige.

Jeg har endnu ikke kunnet finde info om hvorvidt Guo Pei kollektionen udkommer i alle lande, men hvis vi er heldige kommer den i butikkerne omkring oktober.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.