Vind makeuppensler fra Real Techniques

Jeg er en rigtig pensel-hoarder – kan slet ikke få nok af dem. Hvis du også har det sådan (eller måske bare godt kunne bruge nogle nye værktøjer), bliver du rigtig glad nu. Et af mine yndlingsbrands, Real Techniques, kan nemlig købes i de danske butikker nu. Kvalitetspensler til fornuftige priser, i fysiske butikker – så bliver det ikke bedre. Jo, det gør det faktisk. For du kan nemlig blive den heldige vinder af et sæt med fire makeuppensler fra Real Techniques lige her på bloggen – yay.

Jeg udlodder tre sæt bestående af:

  • Stippling Brush
  • Retractable Brush
  • Setting Brush
  • Powder Brush

Det eneste du skal gøre er at skrive dit navn og email nedenfor.

Held og lykke.

Vinderne vil blive offentliggjort her på bloggen søndag den 19. juli.

  1. Gitte Fabrin Olsen

    krydser mine fingre…… God sommer

    Svar