Anmeldelse // Comwell i Korsør

I april tikkede der en mail ind i min inbox. Den var fra Comwell i Korsør og de inviterede mig og en ledsager på et to dages ophold inklusiv behandlinger og forplejning, så i maj tog jeg min højgravide veninde Ida under armen og drog til Korsør – for hvem trænger mere til afslapning end en nybagt mor og en højgravid?

Vi er generelt ikke serviceminded i Danmark og derfor er det altid med lidt blandede følelser jeg benytter mig at spasteder og hoteller herhjemme. Af samme årsag havde jeg ikke de store forventninger til Comwell, men det blev en meget positiv oplevelse for de har fattet hvad god service er og hvor meget det betyder. Lige fra vi trådte ind af døren til vi tog afsted igen, blev vi mødt af et smilende og hjælpsomt personale. Det bedste af det hele var, at det ikke var falsk høflighed. De virkede oprigtigt glade for at være på arbejde og for at yde deres gæster en god service.

comwell_korsor_4

Da vi ankom til hotellet blev vi vist ned til vores værelse og fik efterfølgende en spa-frokost i restauranten. Det var en tapas-agtig anretning med varme og kolde retter, samt dessert. Maden var virkelig god og derfor ærgede det os at vi ikke kunne spise op, men vi havde lige klynet to Dunkin’ Donuts og en Strawberrys and Cream fra Starbucks i toget på vej derhen.

Vi fik to forskellige massager i mens vi var på Comwell: hotstone massage og Marula Drøm massage. Massage kan godt være lidt besværligt når man er højgravid, men vores behandlere fandt hurtigt ud af at trylle briksen om, så der var plads til Idas mave.
Selvom jeg er dårlig til at modtage massage (tror det er typisk for folk der selv masserer) var begge massager effektive. Hotstone massagen fik løst godt op i vores gravide/post-gravide morkroppe og Marula Drøm massagen gav foruden afslapning, også den blødeste hud – i flere dage efter.

comwell_korsor_2

Efter massagen smuttede vi en tur i spaen. Comwell Korsør har et indendørsområde med varmtvandspool, boblebad, sauna og dampbad, samt et udendørsområde med to boblebade og en terrasse med afslapningsområde. Hvis man er glad for privatliv, kan jeg anbefale at undgå weekender og helligdage. Vi var på hotellet fra lørdag til mandag og vi havde næsten det hele for os selv i løbet af søndagen.

Hotellet har en stor restaurant med et næsten ligeså stort udendørsområde, hvor de (hvis vejret tillader det) har grill og buffet. Vi fik en fem-retters middag med tilhørende vinmenu (Ida fik sodavand). Jeg havde store forventninger til middagen, fordi de satte barren højt med frokosten, men de blev indfriet og vi nød alle fem retter. Restauranten har, på trods af sin størrelse, en hyggelig atmosfære og personalet bidragede i stor stil til dette. Det gætter jeg også på er grunden til de mange udefrakommende gæster.

comwell_korsor_1

Ida og jeg har været veninder siden folkeskolen og har i vores unge år rejst meget sammen, men dengang var det på lusede hoteller, hvor service ikke ligefrem stod højest på listen. Derfor var det skønt at kunne tilbringe to dage sammen på et pænt og rart sted som Comwell Korsør. Det eneste “negative” vi kunne komme på (og vi prøvede virkelig) var, at der var en plet på gulvtæppet i værelset og at de godt lige kunne have skiftet bloklysene ud. Så trænger du til et par dage et sted hvor tiden står stille og krop og sind får ro, er Comwell i Korsør det perfekte sted.

Jeg skal i hvert fald afsted igen når mor-/kone-/blogger-/kosmetologlivet endnu engang har sat sine spor og jeg trænger til total servicering og afslapning.

  1. Alt det bedste fra 2015 - EvaK.dk

    […] august skrev jeg om den bedste spa-tur. Det var en fantastisk oplevelse og jeg glæder mig til at vende tilbage igen, hvilket jeg helt […]

    Svar