Louboutin Lip Colour Collection

Sidste år gik vi alle bananas over de smukke neglelakker fra Louboutin og kastede gladeligt 350 kroner efter de smukke flakoner. I år går det igen løs, men denne gang er det læbestifter – til en endnu vildere pris.

Den nye læbestift kollektion indeholder 38 farver i tre forskellige finishes. Silky Satin kommer i 20 farver og Sheer Voile og Velvet Matte kommer i 9 farver hver. Farverne spænder vidt, så du kan både finde dyb lilla, lyserød, pink og nude. Alle farver er inspirerede af hans mest ikoniske tasker og sko og derfor finder du selvfølgelig også Louboutins røde signaturfarve – i alle tre finishes.

louboutin_lipstick

 

Der er ikke sparet på emballagen. Den er inspireret af både den ægyptiske dronning Nefertiti og babylonsk arkitektur, og præcis ligeså smuk som man kunne forvente en læbestift fra Louboutin ville være.

louboutin_lipsticks

Jeg kender endnu ikke den danske udgivelsesdato eller pris, men Louboutin Lip Colour kollektionen udkommer i september i USA. Prisen ligger på $90 stykket (av!), Dog husker manden bag de nye læbestifter os på, at det ikke bare er beautyprodukter, men det han selv kalder objects d’art og det må jeg give ham ret i. De er små kunstværker, præcis ligesom neglelakkerne. Desuden følger der et fint bånd med så du kan bruge din læbestift som halskæde (for hvem tør lade den rode rundt i tasken?) og alle kommer i en fin smykkeæske og silkepose.

Skal du have en læbestift fra Louboutin?

Du har allerede stemt!