OCC Lip Tar RTW: Yndlingslæbefarve i smart ny emballage

Lige siden jeg købte mine første Lip Tars i New York for tre år siden, har de været mine favorit læbefarver. De dækker 100%, holder hele dagen og er så drøje at en enkelt tube holder forevigt. Eneste minus har været emballagen, eftersom de kommer i tuber og derfor kræver en læbepensel. Det er godt hvis man ønsker at blande farverne for at skabe sine egne kreationer, men ikke så handy hvis de hurtigt skal smides på når man er på farten.

Det “problem” har de løst nu. 25 af farverne kan nu også købes i RTW (Ready To Wear) udgaver, hvor de kommer i en tube med lip gloss applikator. Desværre får man mindre for pengene i RTW ($15 for 4 ml) end i tuberne ($18 for 10 ml), men det er jeg villig til at gå på kompromis med for bekvemmelighedens skyld.

De 25 farver kan du se på billederne nedenfor. Jeg har allerede skrevet en del af dem på ønskelisten og håber på Beautybay snart får dem hjem, så jeg ikke behøver risikere at blive snuppet i tolden når der bestilles fra OCCs egen webshop.

occ_lip_tar_rtw_5
Fra venstre: Hush, Stalker, Strumpet, NSFW og Memento
occ_lip_tar_rtw_6
Fra venstre: Hoochie, Black Dahlia, Technopagan, Pagan og Belladonna
occ_lip_tar_rtw_3
Fra venstre: Vintage, Black Metal Dahlia, Lydia, Anime og RX
occ_lip_tar_rtw_2
Fra venstre: Hollywood, John Doe, Sebastian, Interlace og Anita
occ_lip_tar_rtw_4
Fra venstre: Femme, Grandma, Queen, Narcissus og Digitalis

Billederne er lånt fra OCCs Instagram

 1. Heidi Winther

  Hej Eva, Megalækker nyhed at de nu kommer med en mere handy emballage :-)
  Hvordan får du den til at holde hele dagen? Det gør den desværre ikke på mig. Det kan være du har nogle gode fif :-)
  Mange hilsner
  Heidi

  Svar
  • EvaK

   Hej Heidi
   Hvis jeg putter et tyndt lag læbebalm (ikke noget med vaseline) på læberne, efterfulgt af et tyndt lag concealer/foundation så holder de hele dagen. Men det kommer selvfølgelig også an på størrelsen af ens læber (små læber holder på farven kortere tid) og hvor meget “upraktisk” mad og drikke man indtager ;)
   Kh
   Eva

   Svar