Uundværlige neglelakker // Efterår 2015

Øverst fra venstre: Chátaigne fra Chanel // Darling Blue fra Dior // Can’t Be Tamed fra Deborah Lippmann // Tiramisu For Two fra OPI // Poison Plum fra Vinylux // Leggy Legend fra Essie

Nederst fra venstre: Safety Pin fra Vinylux // It’s A Piazza Cake fra OPI // Vert Obscur fra Chanel // Métropolis fra Dior // Frock ‘n’ Roll fra Essie // Grommet fra Vinylux

Det virker fjollet at se på efterårslakker nu, hvor vejret endelig er en sommer værdigt. Men vi skal jo vide hvad vi skal lægge vores penge til side til.

Dette efterår er der kun én kollektion der ser spændende ud fra ende til anden. Resten har et par hits, men så er det klassiske efterårsfarver som de fleste af os nok allerede har et par stykker liggende af. Vinylux kollektionen Contradictions har også de “kedelige” røde, mørkeblå og dybe lilla nuancer, men de er blevet peppet op af et gavmildt skud glimmer og shimmer. Derfor spår jeg den til at blive efterårets hit-kollektion.

Læg i øvrigt mærke til at kun tre ud af OPIs Venice kollektion er limited edition (ingen af dem er på listen her), så hvis du vakler lidt mellem nogle af farverne kan du godt vente med OPI – de render ingen steder.

Hvilke lakker skal du have?