3 nye læbestifter (Jeffree Star, LA Splash og Gerard Cosmetics)

Til min fødselsdag i forrige uge, fik jeg blandt andet disse tre nye læbefarver. Jeg har længe gerne villet prøve Jeffree Stars Velour Liquid Lipsticks, da min søgen efter den perfekte flydende læbefarve stadig i gang. I samme anledning ønskede jeg mig desuden et par Lip Couture fra LA Splash. Og så sneg der sig en traditionel læbestift med, i form af Gerard Cosmetics farve ved navn 1995, men den har jeg endnu ikke haft på.

la_splash_jeffree_star_gerard_cos

 

Jeg havde ret høje forventninger til Jeffree Star, men Queen Supreme var skuffende. Ikke at den var dårlig, men Criminal fra LA Splash var væsentlig bedre. Queen Supreme krævede to-tre lag for at dække helt og den forsvandt i løbet af dagen. Ikke meget, men jeg forventer en meget lang holdbarhed fra de matte, flydende læbefarver. Criminal rørte sig ikke en millimeter. Jeg var endda hård ved den og tværede og gnidrede med mine fingre og der skete ikke en dyt. Så LA Splash’ Lip Couture kan jeg varmt anbefale, hvis du ønsker en holdbar læbestift.

På ingen måde har jeg afskrevet Jeffree Star, men jeg må indrømme at med al den hype de læbestifter har fået, havde jeg forventet mere. Til hans forsvar er Queen Supreme en lysere farve en Criminal og det kan muligvis være derfor pigmenteringen ikke er ligeså høj, men jeg må prøve at erhverve et par stykker mere og se om det er tilfældet.

  1. Månedens ønsker // Oktober 2015 - EvaK.dk

    […] min fødselsdag i august fik jeg min første læbestift fra Gerard Cosmetics og den har allerede været brugt flittigt. Nu kunne jeg godt tænke mig at […]

    Svar