4 favoritter mod tørre læber

Grundet mit store forbrug af læbestift er det nødvendigt at være omhyggelig med læbepleje. Det er altid noget jeg går meget op i, men specielt om vinteren er jeg nødt til at tage mig ekstra kærligt af læberne, da vind og vejr gør dem tørre. Gennem årene har jeg prøvet utallige læbepomader, -balmer og -glosses, men det er kun få af dem som har givet mig bløde og velfugtede læber uden at skulle smøre dem ind i tide og utide.

  1. Tromborgs Lip Cure har i mange år været en favorit. Jeg smører læberne gavmildt ind lige inden sengetid og lader sheasmør, aloe vera og vitamin E trænge ind for at give fugt og beskytte læberne mod fugttab.
  2. Dr Lipp er også en gammel kending som udelukkende består af klinisk renset lanolin. Den bliver brugt flittigt i vinterhalvåret på mine læber og hele familiens forkølelsesnæser – den er det ultimative SOS-produkt.
  3. Mességués Lip Balm lærte jeg at kende sidste efterår og den blev hurtigt en yndling. Med ingredienser som arganolie, sheasmør og bivoks giver den tørre læber den fornødne hjælp til igen at blive bløde og behagelige.
  4. Jurliques Hydra-Gloss holder tørheden i skak med jojoba- og avokadoolie, samt bivoks. Den er lettere i konsistensen end de tre andre og har smule farve (i fersken eller rosa), hvilket gør den perfekt til dagsbrug.

Udover at tilføre læberne pleje, giver jeg dem også en god skrubbetur efter behov. Som regel laver jeg selv en lip scrub fordi jeg synes, dem du kan købe koster latterligt meget i forhold til hvad de indeholder. Alligevel kan jeg godt blive fristet af at købe én, for man er vel lidt forfængelig og dem man køber er som regel noget pænere pakket ind end dem man selv laver – og har ofte også en sjovere duft. På billedet nedenfor kan du se de tre lip scrubs jeg vil kaste penge efter, hvis der skal lidt selvforkælelse på banen.

lip_scrubs

Bliss Fabulips Sugar Lip Scrub kan købes her.
LUSH Bubblegum Lip Scrub kan købes her.
Sara Happ Sparkling Peach Lip Scrub kan købes her.