Bobbi Brown The Greige Collection (efterår 2015)

Gråbrun er ikke min farve. Som i, overhovedet ikke. Jeg ser syg og dårlig ud – et look jeg sjældent behøver hjælp til her i efteråret. Derfor er The Griege Collection ikke min kop the, men er sikker på paletten nok skal blive et hit hos mange. Én ting fra efterårskollektionen tror jeg dog vil hitte mere end øjenskyggerne. Et makeupprodukt som sjældent er det mest interessante i en kollektion – nemlig eye liners.

bobbi_brown_greige_collection_fall_2015_2

Intense Pigment Liner kan bruges som både eye liner og øjenskygge og skulle eftersigende være vanvittigt pigmenterede. Paletterne hedder Midnight (midnatsblå, koboltblå og sort), Forest (gråbrun/smaragdgrøn/sortbrun) og Black Plum (stålgrå/blomme/sortgrå) og kommer garanteret til at koste en mindre formue. Den amerikanske pris svarer til cirka 240 kroner, så de kommer nok op omkring 350 kroner. Det er mange penge for eye liner, men hvis farverne er er ligeså flotte i virkeligheden og pigmenteringen er som de lover, kunne jeg godt finde på at investere i Black Plum eller Midnight.

Hvad synes du om The Greige Collection?

3 1

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.