Smith & Cult: Neglelakker med wow-faktor

Øverst fra venstre: Teen Cage Riot, Gay Ponies Dancing In The Snow og Dark Like Me
Nederst fra venstre: Bang The Dream, Dirty Baby og Vegas Post Apocalyptic

Disse smukke neglelakker fra Smith & Cult er pludselig poppet op i mit feed på Instagram og jeg er blevet nysgerrig. Så nysgerrig at jeg vælger at overse prisen (204 kroner) som er en smule højere end Chanels. Det er bare så umådeligt svært at modstå de flotte farver i endnu flottere flakoner. Jeg har efter lidt søgen fundet ud af, at Space NK har de fleste af lakkerne på deres webshop, så det er muligt at købe dem uden risiko for moms og gebyr.

Smith & Cult har både lakker med creme finish, men også shimmer- og glitterlakker. De ser alle pæne ud, men hvis jeg skal investere i en (eller to) bliver det shimmer-/glitterlakker. Specielt Gay Ponies Dancing In The Snow, er jeg vild med.