Too Faced Born This Way Foundation

I august lancerede Too Faced deres nye Born This Way foundation. En foundation der af folkene bag brandet beskrives som “en oliefri foundation der mesterligt udvisker linien mellem makeup og hud”. Det kræver to pump for at opnå fuld dækning og selvom den sidder pænt, vil jeg ikke give Too Faced ret i deres påstand. Det er makeup og det kan ses. Det er ikke en maske, men huden ser unaturligt perfekt ud. Om det er et plus eller minus kommer an på hvad du er til, men personligt kan jeg godt lide at huden skinner lidt igennem min foundation. Med et enkelt pump giver Born This Way en medium dækning som jeg synes er mere klædelig, men igen, det er en smagssag.

Born This Way har konsistens som en dagcreme, hvilket placerer den i den tungere ende af de flydende foundations. Den er stadig behagelig at have på, men efter cirka 9 timer begyndte den at føles tung og huden synes fedtet og fik mere synlige porer. Det er dog stadig en udemærket holdbarhed af en fuldt dækkende foundation at være, for jeg kan aldrig bære en dem perfekt mere end 10-11 timer.

Hvis du skal bruge en fuldt dækkende foundation kan jeg godt anbefale Born This Way, for den føles mere let og huden føles ikke indespærret som mange foundations med høj dækkeevne giver en følelse af. Er du mere til en medium dækning, så ville jeg hellere give 40 kroner ekstra og købe NARS’ All Day Luminous Weightless Foundation som giver samme resultat, men føles meget naturlig på huden.

Too Faced Born This Way foundation koster 280 kroner og kan findes i Sephoras butikker nu.

Produktet er tilsendt til anmeldelse

  1. 6 tips til at lægge den perfekte foundation - EvaK.dk

    […] høj dækkeevne og de er klart at foretrække — særligt til en fedtet eller uren hud. Her er Born This Way fra Too Faced og All Day Luminous Weigtless Foundation fra NARS et par af mine […]

    Svar
  2. Mine mest brugte foundations lige nu - EvaK.dk

    […] Læs mere om Born This Way her […]

    Svar