8 must-have øjenskyggepaletter

I en lang periode har jeg været meget fokuseret på læberne, men min øjenskygge-mojo er vendt tilbage og så skal der selvfølgelig leges. Desværre har min lange pause betydet at min samling af øjenskygger har stået mere eller mindre stille i lang tid og kunne derfor godt tænke mig nogle nye paletter. Det var ikke få jeg fandt i min søgen, men har fået skåret det ned til de otte paletter du ser nedenfor.

Øverst på min liste ligger Kat von D’s Mi Vida Loca palette (som desværre må vente til februar, når den kommer i Sephora) og det er høj grad fordi jeg begyndte at følge Risa Dexter på Instagram (@risadexter) som kun har brugt makeup i ét år, men allerede laver nogle smukke kreationer – især med Mi Vida Loca.

urban_decay_vice_4
Urban Decay Vice 4
by_terry_eye_designer_1
By Terry Eye Designer 1
marc_jacobs_eye-con_20
Marc Jacobs Style Eye-Con No. 20 Plush Eyeshadow Palette
sugarpill_edward_scissorhand
Sugarpill Edward Scissorhands Eyeshadow Palette
kvd_mi_vida_loca
Kat von D Mi Vida Loca Remix Eyeshadow Palette
smashbox_full_exposure_palette
Smashbox Full Exposure
urban_decay_smoky_palette
Urban Decay NAKED Smoky
lancome_audacity_palette
Lancôme Auda(city) Eyeshadow Palette