Chanel Rouge Noir Absolument (jul 2015)

Nu jeg alligevel har taget hul på julens nyheder, kan jeg vel ligeså godt fortsætte.
Chanels julekollektion Rouge Noir Absolument er en julegodte jeg bliver nødt til at gå ombord i. Rouge Noir er nemlig én af mine all time yndlingsneglelakker, så en hel kollektion i samme ånd kan jeg næppe springe over.

chanel_holiday_2015
Chanel Les 4 Ombres i farven Signe Particulier og et mini penselsæt

chanel_holiday_2015_2
Le Crayon Yeux Precision Eye Definer i farven Or Safran, Joues Contraste Lumiere Highlighting Blush i farven Coups de Minuit og Illusion D’Ombre Long Wear Luminous Eyeshadow i farven Rouge Noir

chanel_holiday_2015_1
Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour i farverne Vamporeuse og Rouge Noir, Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Colour i farven La Marveilleuse, Levres Scintillantes Glossimer i farverne Rose de Lune og Etincelle og Rouge Double Intensite Ultra Wear Lip Colour i farven Merry Rose

chanel_holiday_2015_3

Le Vernis Nail Colour i farverne Rouge Noir, Lame Rouge Noir (top coat) og Rose Fusion

Rouge Noir neglelakken er ikke limited edition, så den behøver du ikke stresse over at få fingrene i.

Jeg synes hele kollektionen er flot og farverne er perfekte til en julekollektion. Det er dog kun Rouge Noir creme øjenskyggen, Rouge Noir læbestiften, Coups de Minuit highlighteren og Lame Rouge Noir lakken jeg skal se nærmere på (lidt selvbeherskelse bliver man jo nødt til at have). Ville elske at lave et look med Rouge Noir på både øjne, læber og negle.

Hvad synes du?

2 0

  1. Anna Zickert

    Må klart have rouge noir øjenskyggen… Men hvor kan man få den!

    Svar