Kérastase Christmas 2015

Egentlig er jeg modstander af at starte julesnakken før vi rammer november (eller bedre endnu december), men på den anden side er det jo rart at se udvalget af julegodter så vi kan tage en velinformeret beslutning når der skal købes ind og skrives på ønskelister.

Kérastase har for første gang lavet en julekalender og den ser interessant ud. Julekalenderen indeholder 23 forskellige hårprodukter i minis og rejsestørrelser, samt ét produkt i fuld størrelse. Der er både hårbad (deres version af shampoo), stylingprodukter og pleje i den smukke kalender og jeg kan desuden se den indeholder flere af mine favoritter.

*SPOILER ALERT*

Hvis du ikke vil se hvad Kérastase julekalenderen indeholder, skal du ikke scrolle længere ned.

kerastase_christmas_2015_1

Hårbadet fra Thérapiste serien, de tre Thermique produkter og Masquintense hårkuren er nogle af de bedste hårprodukter jeg har haft og de kan alle findes i julekalenderen – det ville være skønt at have dem i praktiske minis til at have med på farten.

Julekalenderen koster 665 kroner og kan findes i alle Kérastase saloner.

 

  1. Chanel Rouge Noir Absolument (jul 2015) - EvaK.dk

    […] jeg alligevel har taget hul på julens nyheder, kan jeg vel ligeså godt fortsætte. Chanels julekollektion Rouge Noir Absolument er en julegodte […]

    Svar