5 gode tips til brug af ansigtsmasker

Brug en pensel
I mange år brugte jeg hænderne til at påføre mine masker med, men pludselig gik det op for mig, hvor meget produkt der gik til spilde. Nu bruger jeg altid en foundationpensel til at lægge maskerne med og jeg har næsten skåret mængden af produkt ned med 50%. Det kan tydeligt mærkes på pengepungen.

Behold dem på over natten
Er der tale om fugtgivende masker, kan du med fordel sove med dem natten over. Det sparer dig tid (fordi du slipper for vandpjaskeri) og så får den lov at pleje huden hele natte. Husk dog at massere den grundigt ind og duppe huden med en Kleenex, så du ikke fedter sengetøjet til.

Gå i bad med dem
Har du fat i en type maske som ikke kan bruges natten over, så tag den på 10 minutter inden du skal i bad. På den måde kan du nemt vaske masken af under bruseren, hvilket betyder du ikke skal stå og svine håndvasken til — og du sparer iøvrigt også tid.

Svamp eller klud
Hvis ikke du bruger maskerne inden du hopper i bad, så brug en Konjac svamp eller vaskeklud til at fjerne dem med. Særligt lerbaserede masker kan være besværlige at få af igen og du sparer en del tid ved at bruge et hjælpemiddel — plus, du er sikker på det hele er kommet af.

Multimasking
Har du ikke allerede læst om trenden multimasking, så synes jeg du skal læse dette indlæg. Multimasking er en måde at bruge sine masker på, så din hud får mest muligt ud af dem og tricket kan bruges uanset hvilken hudtype du har.