Guide: DIY Spa Manicure

Én gang om ugen får mine hænder og negle den helt store tur. Det tager ikke mere end 15-20 minutter (når man er rutineret), men der bliver alligevel sørget for, at både negle, neglebånd og hænder er i tiptop form. Uanset om det er fordi dine hænder er tørre og ru, neglene knækker og flosser eller fordi sjælen godt kunne trænge til en hyggestund, så synes jeg du skal prøve min Spa Manicure. 

Produkterne jeg har brugt er:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Sådan gør du:

 1. Efter hænderne er blødt op et par minutter i lunkent vand, smøres Cuticle Peeling på neglene. Husk den skal på selve neglen og ikke huden, da formålet er, at fjerne det neglebånd der er “kravlet” op ad neglen.
 2. Så files neglene til. Brug kun meget grove neglefile, hvis neglen er meget lang og skal være kort. Jo grovere filen er, jo mere skiller den neglelagene ad – derfor giver det god mening at lægge lidt ekstra tid i med en finere fil.
 3. Brug altid en buffer efter neglefilen, da dette vil samle neglelagene igen. Bruger du ikke neglelak, kan du buffe neglene så de får en flot skinnende overflade.
 4. Tag en neglebåndsskubber eller rosenpind og skub forsigtigt neglebåndet ned mod fingeren. Har du meget stride neglebånd, kan du bruge neglebåndsskubberen til forsigtigt at skrabe neglebåndet af neglen — stadig i samme retning.
 5. I tilfælde af der sidder ekstra hud når du er færdig med at skubbe neglebånd, kan du bruge en hudtang til at klippe det af med. Dette skal dog gøres med stor forsigtighed, så du ikke kommer til at klippe hul. Klem lidt på hudtangen — uden at klippe — og kan du mærke det, skal du tage et mindre stykke. Hvis ikke det mærkes, klipper du af.
 6. Massér den tørre/hårde hud omkring neglen med en neglepeeling — så trænger de efterfølgende plejeprodukter og bedre ind.
 7. Udover ansigtet, er hænderne det sted du ser alder tydeligst. Brug en håndpeeling for at fjerne gammel hud og øge optagelsen af cremerne. Arbejd den godt ind i huden og vær særligt opmærksom på bagsiden af hånden, samt rundt om neglene. Skyl og tør hænderne.
 8. Neglene har brug for fugt så de ikke knækker og flosser. Påfør en negleolie og massér den ind i neglen indtil den (næsten) er forsvundet.
 9. Efter negleolien er masseret ind, tager du en lille klat Moisturizing Gel og masserer den ind i hænderne. Husk altid primært at smøre bagsiden af hånden.
 10. Tag en lille smule neglebåndscreme, varm den op mellem to fingre og massér den grundigt ind i huden omkring neglene — særligt neglebåndene skal have opmærksomhed.
 11. Som prikken over i’et, gives en godt sjat håndcreme.
 12. Færdig.
 1. Julekalender 2015 // 1. december - EvaK.dk

  […] Cuticle Peeling og Hand Spa Treatment Kit bruger jeg selv når jeg laver manicure (du kan se en guide lige her) og vipperne er nogle af mine absolut favoritter, da de er meget nemme at påsætte og har et så […]

  Svar