Mest brugte makeup lige nu

Jeg har aldrig den samme makeup på flere dage i træk, men nogle produkter går igen og igen på kryds og tværs af hinanden og i øjeblikket er det de produkter du ser på billedet ovenfor. Nogle af tingene er nye, andre gamle, men alle favoritter jeg varmt kan anbefale.

De ni makeupfavoritter er:

Guerlain Rouge G i Merveilleux Rose
I starten var det udelukkende indpakningen der gjorde jeg var topforelsket i denne læbestift, men efter et par prøveture fandt jeg hurtigt ud af, at farven var (næsten) ligeså smuk. Den er lige akkurat underspillet nok til at kunne bruges sammen med en vild øjenmakeup, men alligevel også frisk nok i farven til at kunne bruges med neutrale øjne. Hvis ikke du allerede har set Rouge G i aktion, så tag et kig på videoen i dette indlæg.

Nilens Jord Brow Fix
Grunden til denne fikseringsgel er lidt bedre end alle de andre jeg har prøvet, er den dobbeltsidede børste. Børsten har korte hår på den ene side som sørger for at produktet kommer godt ind mellem brynhårene og lange på den anden side, hvilket er perfekt til at få friseret hårene på plads. Desuden holder den brynene på plads uden at gøre dem knastørre og stive.

Smashbox Brow Tech Matte Pencil
Om brynene skal tegnes op, fyldes ud eller have snydt ekstra hår på bare pletter, så er denne min go-to i øjeblikket. Blyanten er hård nok til at tegne streger med, men også blød nok til at give brynene et naturligt look — og så holder den hele dagen.

MAC Paint Pot i Painterly
Ingen øjenskygge uden primer, men nogle gange kan en øjenskygge også fungere som en primer. MACs Paint Pots er creme øjenskygger der er nemme at tone ud og holder hele dagen. Farven Painterly er en fin nude som neutraliserer øjenlågets naturlige farve og er derfor perfekt som underlag til øjenmakeuppen.

Too Faced Better Than Sex Mascara
Efter jeg har brugt en vippeprimer eller en anden mascara til at skille hårene ad, bruger jeg stort set altid Better Than Sex ovenpå. Den giver de helt perfekte dulle-vipper med både længde og masser af volumen.

Yves Rocher Cream Eyeshadow 12 hr Waterproo i 08 Brun Noir og 09 Prune
Nogle morgener skal det gå stærkt og det er sjovt nok de samme dage, hvor makeuppen skal holde fra klokken 7-19. På de dage griber jeg (næsten) altid efter disse øjenskygger. De er hurtige at lægge, sætter sig ikke i folderne og holder i timevis. Faktisk har jeg endda taget en lur, hvor øjenmakeuppen stadig sad snorlige, da jeg vågnede.

Kat von D Studded Lipstick i Poe
Konsistensen på de tre Studded Lipsticks jeg har er til den tørre side og der skal lægges lidt kræfter i under påføringen. Alligevel har én af dem fundet vej til favoritlisten. Pigmenteringen er nemlig helt i top og Poe er supersmuk og uden tvivl den mest klædelige blå læbestift jeg nogensinde har prøvet (se selv her).

Rimmel The Only 1 Lipstick i Cheeky Coral og Pink A Punch
Apropos læbestift, er jeg også blevet glad for de nye The Only 1 fra Rimmel (som du kan se her). Det er læbestifter som er godt pigmenterede, behagelige at have på og så er prisen fornuftigt. Pink A Punch og Cheeky Coral har været på en del siden jeg fik dem og det på trods af de er sommerfarver.

Kat von D Shade+Light Contour Palette og Shade+Light Contour Brush
Contouring er til billeder og fungerer meget sjældent ude i den virkelige verden. Det var i hvert fald sådan jeg havde det indtil jeg mødte denne palette og tilhørende børste. Med disse seks farver formår jeg at lave så bløde konturer, at det sagtens kan gå på en kedelig tirsdag formiddag. Jeg er stadig ikke fan af at gå full Kardashian, men lidt mere markerede kindben og en hurtigt fjernelse af dobbelthagen kan man ikke hade på.

 

  1. Årets bedste makeup (2015) - EvaK.dk

    […] 1. Kat von D Shade+Light Contour Palette (læs mere her) […]

    Svar