Urban Decay VICE4 (Jul 2015)

For fjerde år i træk har Urban Decay udgivet en VICE palette. Sidste år prøvede jeg forgæves at få fingrene i 3’eren og har ærget mig lige siden. Derfor måtte jeg selvfølgelig springe på 4’eren i år og det er jeg lykkelig for jeg gjorde. Faktisk vil jeg beskrive min nuværende tilstand som ekstatisk. Har ikke bestilt andet end at swatche, lægge makeup og spamme de sociale medier med VICE4 siden den kom med posten i går.

VICE4 indeholder 20 farver med både mat, shimmer og glimmer finish. Farverne er alt fra creme og brun til grøn og pink, så mulighederne med denne palette er uendelige. Hver og én af øjenskyggerne er smukt pigmenteret, hvilket jeg aldrig tror jeg har oplevet før (der plejer altid at være minimum en enkelt svipser). Nogle af glimmer øjenskyggerne har tendens til at drysse, da de er mere grove i teksturen. Det arbejdede jeg mig dog udenom ved at bruge en god primer, presse dem på i stedet for at glide penslen over øjenlåget og vente med foundation indtil øjenskygge var lagt.

Er du glad for farver og ønsker noget andet (læs: sjovere) end smokey eyes og neutrale looks, så synes jeg du skulle investere i VICE4. Det er øjenskygger af god kvalitet, i smukke farver og til en yderst rimelig pris.

Og lad os så tage en gang billed-spam…

urban_decay_vice_4_2
Taske til VICE4 i sort med holografisk print
urban_decay_vice_4_3
VICE4 lukket
urban_decay_vice_4_4
VICE4 åben
urban_decay_vice_4_swatch
Swatces af alle 20 øjenskygger
urban_decay_vice_4_swatch_2
Nærbillede af swatches
urban_decay_vice_4_swatch_3

Nærbillede af swatches

VICE4 koster 450 kroner og kan findes hos Magasin, men er limited edition og findes derfor kun så længe den er på lager. 

 1. Johanne

  Det er virkelig en fantastisk palette – Urban Decay er bare virkelig gode til at lave de lidt mere skæve paletter til os, som har alle basicfaverne i forvejen!

  Og ja, jeg blev også hooked sidste år og fik fat i en Vice 3. Endnu bedre var det, at jeg så fandt Vice 1 og Vice 2 meget lidt brugte til en samlet pris på 500 kr 🙏🏻

  http://www.johannelovesmakeup.dk

  Svar
  • EvaK

   Heldige dig, du fik fat i 3’eren (og de to brugte til en god pris) :) Det virker lidt som om den blev meget hurtigere udsolgt end denne, for den er stadig på webshoppen – det gik lynhurtigt sidste år.

   Svar
 2. Makeuplooks med VICE4 - EvaK.dk

  […] og resten står urørte? Det gør jeg og derfor gav jeg mig selv en udfordring da jeg købte VICE4 paletten. Jeg skulle lave forskellige looks, indtil jeg havde brugt samtlige farver og jeg måtte kun bruge […]

  Svar