Vinylux Aurora kollektion (jul 2015)

Indlægget er sponsoreret ved at firmaet har sendt mig produkterne

Vinterkollektionen Aurora fra Vinylux er kommet i butikkerne og jeg ville gerne have vist jer alle fire, men fik desværre kun tilsendt to af dem. De fire farver i kollektionen er, Tundra (sart støvet rosa med metallisk finish), Nordic Lights (dyb lilla med store og små stykker holografisk glitter), Winter Glow (sart pastel rosa med creme finish) og Glacial Mist (babyblå med små og store stykker sølvglitter).
vinylux_aurora_1
I dag har jeg leget lidt med de to farver Glacial Mist og Winter Glow, sidstnævnte peppet op med lidt similisten jeg havde liggende. Glacial Mist er perfekt til en vinterkollektion. Den minder mig om frost, sne og is på den smukke eventyrmåde (sad næsten og sang ‘Let It Go’ mens jeg lagde den på). Winter Glow er en flot rosa, men den er ikke speciel – du vil sagtens kunne finde en der er identisk eller som minimum ligger meget tæt opad, selv indenfor Vinylux’ eget sortiment. vinylux_aurora_3
Udfra hvad jeg har set af swatches på diverse blogs er der ingen tvivl om, det er Glacial Mist og Nordic Lights du skal investere i. Det er smukke glitterlakker som jeg ikke umiddelbart kan finde nogle der minder om – end ikke i min efterhånden meget store laksamling på over 1000 lakker.

Hvad synes du?

3 0

  1. Uundværlige neglelakker // Jul 2015 - EvaK.dk

    […] det skal der jo være) så er der også andre mere utraditionelle farver. Jeg synes for eksempel Glacial Mist er så fin, guld top coaten fra Chanel er perfekt til både jul og nytår og Haute Tub giver den […]

    Svar