Julekalender 2015 // 1. december

Så blev det endelig december og det betyder selvfølgelig der skal skydes en julekalender i gang. I år har jeg valgt at slå mig sammen med Maria fra Spin The Beauty, hvor i også kan kan åbne en låge i dag. Resten af dagene op til jul har vi fordelt i mellem os, så husk at følge med på begge blogs. Vi har glædet os meget til at forkæle jer og jeg håber i har lyst til at lege med de næste 24 dage.

giveaway_depend-2

Bag dagens låge gemmer der sig godter fra Depend. Tingene du kan vinde er:

 • 1 sæt Leah vipper
 • 1 sæt vipper i nummer 4667
 • 1 Cuticle Peeling
 • 1 Hand Spa Treatment Kit (indeholder håndpeeling, moisturizing gel og håndlotion)

Depends Cuticle Peeling og Hand Spa Treatment Kit bruger jeg selv når jeg laver manicure (du kan se en guide lige her) og vipperne er nogle af mine absolut favoritter, da de er meget nemme at påsætte og har et så tyndt bånd at det ikke er nødvendigt at lægge en eyeliner for at skjule kanten.

For at være med i lodtrækningen skal du udfylde felterne nedenfor. Vinderen vil blive kontaktet direkte via mail og bliver annonceret her på bloggen når den næste låge åbnes.

Held og lykke.

 1. Lise Barkfeld

  Hej Eva.
  Det kan godt være, at jeg er utålmodig, men siden jeg skrev min adresse til dig, fordi jeg vandt Depend-gaven, har jeg ikke hørt fra dig?
  Håber snart at høre fra dig.
  Kh Lise

  Svar